České pršuto z pršuterie Chovaneček z Českého středohoří



Pršuto klášterní šunka na salátové peřince podávané s cherry rajčátky, mozzarelou a čerstvým pečivem


vyrobeno z vytříděného kvalitního vepřového masa, jalovec, česnek, pepř, koriandr, vavřín, chilly, zázvor, skořice a jemné zauzení bukovým dřevem


1 porce 189,- Kč


Pršuto Coppa podávané s bílým a červeným zelím a s čerstvým pečivem


vytříděná kvalitní vepřová krkovice, tymián, anýz, vavřín, skořice, jalovec, česnek, mořská sůl a jemné zauzení bukem


1 porce 189,- Kč


Hovězí Bresaola na salátové peřince s parmazánem, podávaná s nakládanou červenou řepou sypanou křenem a čerstvým pečivem


vyzrálé hovězí maso z vybraných partií mladého skotu, tymián, anýz, jalovec, česnek, mořská sůl, vavřín, skořice, jemné zauzení bukovým dřevem


1 porce 219,- Kč


Kachní pršuto s rukolou, sypané granátovým jablkem, podávané sema salátem, parmezánem a čerstvým pečivem


vyrobené z kačerů a kachen, které jsou speciálně vykrmovány pro výrobu FOIE GRAS, jalovec, pepř, koriandr, vavřín a jemné zauzení bukovým dřevem


1 porce 219,- Kč


Kančí pršuto na salátové peřince sypané brusinkami podávané s pečeným kaštanem a domácí pomerančovou marmeládou s Aperolem a

čerstvým pečivem


1 porce 219,- Kč